NOVETATS/

NOVETATS

Ja està disponible l’última actualització d’indicadors
Setembre 2016

SIUPV ha actualitzat el banc d’indicadors de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana amb les últimes dades definitives. La web incorpora dues vegades a l’any la informació més recent en cadascun dels paràmetres en els que existeixen noves dades.

En concret, en aquesta actualització s’han incorporat les xifres del curs 2014/15 als indicadors inclosos dins de les següents seccions:

A més, s’ha afegit l'oferta educativa del curs 2015/16, tant en centres propis com adscrits de les titulacions de grau de les universitats públiques valencianes. Junt a la relació de graus s’ofereix informació sobre les notes de tall, places oferides i cost del crèdit de cadascun. Aquesta secció disposa d’un buscador per a que l’usuari puga trobar fàcilment les titulacions que més li interessen.

Els 60 indicadors disponibles en SIUVP permeten consultar les dades d’un curs acadèmic concret, així com extraure l’evolució temporal d’eixe mateix indicador durant els últims anys. També és possible personalitzar la consulta a partir de l’elecció d’una universitat concreta o el sistema en general i, en alguns indicadors, el detall per branca d’ensenyança o titulació.

La informació recollida en la base de dades de SIUVP abasta des dels aspectes més purament acadèmics, com l’oferta i la demanda docent, fins les dades econòmiques més concretes sobre els recursos i resultats de l’activitat de cada universitat. Aquesta plataforma i la seua actualització periòdica demostren el compromís per la transparència de les 5 universitats públiques valencianes.

Universitat de València
Universidad Politécnica de Valencia
Universidad de Alicante
Universitat Jaume I
Universidad Miguel Hernández
Política de cookies