NOVETATS/

NOVETATS

Ja està disponible l’última actualització d’indicadors
Novembre 2017

La segona actualització de SIUVP en 2017 ha permès ampliar la informació de 52 dels 63 indicadors que s'ofereixen. Les seccions que han vist millorat el seu informació són les de:

i de forma pacial les de:

Amb aquesta actualització les dades econòmiques i de producció científica arriben a l'any 2015, última dada oficial, i les dades acadèmiques al curs 2015/2016. A més, inclou l'oferta educativa de grau del curs 2016/2017 amb nombre de places, nota de tall i preu per crèdit en primera matrícula.

Març 2017

SIUPV acaba d'incorporar les últimes dades disponibles de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Aquesta actualització, la primera de 2017, inclou la revisió de les xifres recollides en la infografia inicial del web, en la qual es mostra la informació referida a nombre d'alumnes, oferta de graus i màsters i producció científica. Les dades, actualitzades al curs 2016/2017, s'ofereixen per al conjunt del sistema públic d'universitats valencianes i, específics, per a cadascuna de les cinc institucions.

A més d'aquesta informació més recent, SIUVP també ha incorporat les últimes xifres disponibles a cada un dels indicadors per als que s'han publicat noves dades.

En concret, en aquesta actualització s'han afegit les xifres del curs 2014/15 i de l'exercici 2015 per als indicadors inclosos dins les següents seccions:

Els 60 indicadors disponibles en SIUVP permeten consultar les dades d’un curs acadèmic concret, així com extraure l’evolució temporal d’eixe mateix indicador durant els últims anys. També és possible personalitzar la consulta a partir de l’elecció d’una universitat concreta o el sistema en general i, en alguns indicadors, el detall per branca d’ensenyança o titulació.

La informació recollida en la base de dades de SIUVP abasta des dels aspectes més purament acadèmics, com l’oferta i la demanda docent, fins les dades econòmiques més concretes sobre els recursos i resultats de l’activitat de cada universitat. Aquesta plataforma i la seua actualització periòdica demostren el compromís per la transparència de les 5 universitats públiques valencianes.

Es poden consultar les novetats de l'actualització de 2016 ací.

Universitat de València
Universidad Politécnica de Valencia
Universidad de Alicante
Universitat Jaume I
Universidad Miguel Hernández
Política de cookies