NOVETATS/

NOVETATS

Disponible l'última actualització d'indicadors
Octubre 2018

En aquesta actualització s'ha inclòs l'oferta educativa de grau del curs 2017/2018 i a més ens ha permès afegir informació relativa a 27 indicadors corresponents a la totalitat de les seccions:

i part dels indicadors de:

Després d'aquesta segona actualització en 2018 les dades acadèmiques arriben fins al curs 2016/2017 i les dades de producció científica i recursos humans fins a l'any 2016.

Març 2018

Després de l'extensa actualització d'indicadors realitzada el passat mes de novembre aquesta edició aborda 11 indicadors basats en els recursos humans i transferència de coneixement.

Concretament s'ha millorat la informació a:

Com en totes les primeres actualitzacions de l'any s'ofereix una visió global del sistema universitari valencià a través de dades avançades que es mostren a la secció Sobre SIUVP i a les infografies inicials.

Aquest any, com a novetat, donem visibilitat al paper de la dona a la universitat com a estudiant i com a treballadora.

La informació recollida en la base de dades de SIUVP abasta des dels aspectes més purament acadèmics, com l’oferta i la demanda docent, fins les dades econòmiques més concretes sobre els recursos i resultats de l’activitat de cada universitat. Aquesta plataforma i la seua actualització periòdica demostren el compromís per la transparència de les 5 universitats públiques valencianes.

Es poden consultar les novetats de l'actualització de 2017 ací.

Es poden consultar les novetats de l'actualització de 2016 ací.

Universitat de València
Universidad Politécnica de Valencia
Universidad de Alicante
Universitat Jaume I
Universidad Miguel Hernández
Política de cookies