NOVETATS/

NOVETATS

Disponible l'última actualització d'indicadors
Octubre 2020

Aquesta actualització hauria d'haver-se realitzat durant el primer trimestre de 2020 però s'ha vist retardada per l'impacte de la COVID-19.

La principal novetat d'aquesta edició és l'ampliació del període temporal en els indicadors econòmics, arribant en la seua majoria a 2018. És per tant la font més actualitzada per a consultar indicadors econòmics de les cinc universitats públiques valencianes.

En l'edició s'han actualitzat 30 indicadors, per categories el nombre d'indicadors que han ampliat la seua informació són:

Novembre 2019

Aquesta última edició suposa l'actualització de la informació relativa als estudiants, de tal manera que s'ha ampliat el període en:

En total 28 indicadors que permeten portar la informació relativa a la docència fins al curs 2017/2018.

Abril 2019

En aquesta actualització s'ha inclòs l'oferta educativa de grau del curs 2018/2019 i a més ens ha permès afegir informació relativa a 40 indicadors corresponents a les seccions:

Després d'aquesta actualització les dades acadèmiques arriben fins al curs 2016/2017, les dades de producció científica i recursos humans fins a l'any 2017 i els economics fins 2016.

Com en totes les primeres actualitzacions de l'any s'ofereix una visió global del sistema universitari valencià a través de dades avançades que es mostren a la secció Sobre SIUVP i a les infografies inicials.

La informació recollida en la base de dades de SIUVP abasta des dels aspectes més purament acadèmics, com l’oferta i la demanda docent, fins les dades econòmiques més concretes sobre els recursos i resultats de l’activitat de cada universitat. Aquesta plataforma i la seua actualització periòdica demostren el compromís per la transparència de les 5 universitats públiques valencianes.

Es poden consultar les novetats de l'actualització de 2018 ací.

Es poden consultar les novetats de l'actualització de 2017 ací.

Es poden consultar les novetats de l'actualització de 2016 ací.

Universitat de València
Universidad Politécnica de Valencia
Universidad de Alicante
Universitat Jaume I
Universidad Miguel Hernández
Política de cookies